Warranty

Kaikilla LahdenRenkaat.fi:n tuotteilla on 1 vuoden takuu (valmistusvikojen varalta). Takuu ei korvaa vaurioita, jotka ovat syntyneet tuotteen vastaanoton jälkeen, esimerkiksi asennuksen, irrottamisen tai ajon yhteydessä. Renkaiden ja vanteiden asennus tulee teettää ammattilaisella. Asiakkaan tulee tarkistaa renkaiden sopivuus ja muut yksityiskohdat välttääkseen ajoneuvon ja vasta ostettujen tuotteiden vaurioitumisen.
Vanteiden takuu kattaa ainoastaan alkuperäiset materiaalista, jalostuksesta tai pintaviimeistelystä johtuvat viat. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että pintaviimeistelyn takuu raukeaa, jos vanteet pestään happopohjaisilla tai muilla syövyttävillä pesuaineilla. Takuu raukeaa myös, jos vanteet joutuvat alttiiksi mekaaniselle vahingonteolle tai jos niitä pestään karkeilla harjoilla tai käsitellään muulla vastaavalla tavalla. Takuu ei myöskään kata kiveniskuja, törmäyksistä tai iskuista johtuvia vaurioita jne.

Sopivuustakuu

Sopivuustakuuta rengaspaketille (renkaat + vanteet) sovelletaan silloin, kun tilaaja on yhteydessä asiakaspalveluumme ja sopivuus on varmistettu asiakaspalvelumme kautta auton rekisteritunnuksen avulla. Tällöin LahdenRenkaat.fi takaa että pyörät käyvät valittuun ajoneuvoon. Sopivuustakuu ei ole voimassa ostaessasi ainoastaan renkaita.
Jos mukana on tullut uudet pultit/mutterit ja kenties keskisovitteet ne tulee myös asentaa. Vääränlaiset mutterit/pultit voivat pahimmassa tapauksessa aiheuttaa renkaan irtoamisen vakavin seurauksin. Jos alkuperäis pultit ja mutterit tulee asentaa, tarkoittaa tämä että teräsvanteisiin kuuluvat mutterit ja pultit asennetaan teräsvanteisiin ja alumiinivanteiden alkuperäismutterit ja -pultit asennetaan kevytmetallivanteisiin.

Ennenkuin avaat kaikki rengaspaketit koeasenna yksi pyöristä (niin eteen kuin taakse) Jos toimituksen mukana tuli keskisovitteet tulee tämä asentaa vanteen keskiöön. Ennenkuin lasket autosi alas, tarkista ettei pultit ota kiinni jarruihin tai muihin auton osiin. Kun olet laskenut autosi alas tarkista ettei rengas ota mihinkään kiinni kun käännät rattia maksimaalisesti oikealle ja vasemmalle. Tarkista renkaiden paineet ja korjaa ne suositeltuun renkaanpaineeseen. Tiedot löydät ajoneuvon käsikirjasta.
Emme anna sopivuustakuuta perävaunujen, asuntovaunujen emmekä kuljetusvaunujen vanteisiin emmekä rengaspaketteihin. Emme myöskään anna sopivuustakuuta muunneltuihin (esimerkiksi madallettuihin) tai maahantuotuihin autoihin.
Emme anna sopivuustakuuta ostettaessa ainoastaan renkaita. Oletamme ammattilaisen koonneen rengaspaketin autoon ja tämän vuoksi suosittelemme käyttämään samaa kokoa. Ota myös huomioon rekisteriotteessa olevaan tietoon kuormitus- ja nopeusluokituksesta sekä renkaan vaihdon säännöistä.

Takuupalautukset

Takuupalautuksista pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla, ennen palautusta mahdollisen vian selvittämiseksi. Lähetyksen mukaan on liitettävä kopio kuitista, yhteystiedot sekä tuotteen virheen kuvaus. Palautus on pakattava huolella. Aiheettomasta takuupalautuksesta veloitamme voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Takuuehdot

Renkaiden takuuvaihdoissa veloitamme renkaan käytöstä sen kulutuspinnan kuluman mukaan.

Reklamaatiot

Asiakkaan on ilmoitettava virheestä asiakaspalveluumme viipymättä, siitä kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi se tullut havaita. Kun huomaat vian tuotteessa, tee meille kirjallinen vikailmoitus sähköpostiin info@lahdenrenkaat.fi tai kotisivumme www.lahdenrenkaat.fi asiakaspalvelu-ota yhteyttä lomakkeella. Ilmoituksessa tulee näkyä alkuperäinen tilausnumero, auton rekisteritunnus, mielellään kuva viasta. Otamme tämän jälkeen teihin yhteyttä niin pian kuin mahdollista.